Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Seacatsiin!

Meri aaltoilee hurjasti. Katsot, kuinka vaahtoa muodostuu rannalle. Nostat katsettasi aavistuksen verran. Mietit, mitä salaisuuksia meri mahtaa pitää sisällään. Otatko selvää vai jäätkö rannalle ihmettelemään?

Mikä nyt on? Aa, luulet tämän olevan tavallinen tarinaroolipeli samoilla vanhoilla reviireillä ja klaaneilla? Jos luulet niin, olet täysin väärässä! Seacatsissa edes kissat eivät ole samanlaisia. Klaaneina toimivat Koralliklaani, Leväklaani ja Ruohoklaani. Ja minkä takia klaaneilla ovat tuollaiset nimet?! On sinun seuraava kysymyksesi. No, koska kissat asuvat merenpinnan alapuolella. Kissoilla on kidukset, vähän suomuja ja poimuja varpaidensa välissä... Mutta loput siitä sinä saat päättää itse! No en vaivaa sinua enempää näillä alkuteksteillä, vaan päästän sinut tutkimaan sivuja omassa rauhassasi. Jos sinulla on vain aikaa ja innostusta, olisi mukava nähdä sinun hakemuksesi 'liittyminen' paikan viekussa. Ja jos et aio liittyä, vieraskirjakin on olemassa... (vink vink)

 

NYT IHMISET KUULOLLE! KOKO PAIKKA UUSITAAN! HAHMONPOISTO ALKAA MYÖS! Viikonlopun jälkeen sivuja ei edes voisi tunnistaa Seacatsiksi!

- Ylläpito

Tekijänoikeudet | Linkit

Päivitykset

 

HAHMONPOISTO ALKAA NYT! Jos et halua menettää hahmoasi, ilmoita se ennen sunnuntaita!

©2017 Seacats - suntuubi.com