Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

Blogi

Tänne tulevat suuret ilmoitukset, kuten kokoontumiset yms.

 ...
20.01.2017 16:43 | Moonlight Shadow

.......

Huoh! Tähän sitä sitten päädyttiin. Sivujen kuolemaan. Syynä että ylläpidon sekä liittyneiden olematon, lähes ei-minkäänlainen aktiivisuus. MUTTA MUTTA! Sivut menevät tauolle, (jos saisin sen tervetulosivun toimimaan oikein) jonka aikana vaihdan salasanan, millä erotan Bloodyn ylläpidosta, vaihdan ulkoasun, vaihdan nimeni ja etsin uuden yp:n tänne kaveriksi. Boo, olen pahoillani, mutta sinua ei enää tunnu kiinnostavan nämä sivut. Ehkä ne eivät olleet kiinnostaneet sinua ikinä. Siksi minä päätin tehdä tämän tauon. Jos tervetulosivu ei suostu toimimaan, sivut ovat jokatapauksessa tauolla, jonka aikana liittyminen (tai mikään muukaan kissan kehittämiseen liittyvä) ei onnistu. Toivottavasti tämä auttaa, eikä rakas Seacatsini kuole. Boo, jätän nimesi copyihin, ja olen kiitollinen saamastani avusta suntuubi-sivujen kanssa. Ilman sinua en olisi tässä.

 

 

Hyvästi.

 

Toivottavasti "nähdään" pian Cx


 - Moonlight Shadow | Kommentit (1)Kommentoi Epäaktiivisuus
27.11.2016 14:01 | Moonlight Shadow

Hei!

Ei minulla tainut olla mitään muuta järkevää sanottavaa kuin se, että Seacats on ollut melko epäakti viime aikoina. Yritämme Bloodyn kanssa aktiivistua ja kehittelen tässä pientä tapahtumaakin... Mutta, eipä minulla muuta!


 - Moonlight Shadow | Kommentoi Sivujen kaappaus!
15.11.2016 15:37 | Usva

Kaappasin nämä sivut, ja nyt ne ovat minun!

Ei suinkaan. Löysin paikan salasanan eräästä chatista, ja ihan huvikseni sitä kokeilin, ja kappas, salasana sopi käyttäjätunnukseen. Jos nyt mietit, miksi ihmeessä kirjoitan sitten tämän paikan blogiin, enkä vain ilmoita siitä vieraskirjassa vaikka yksityisellä, niin tämä tapa on mielestäni paljon hauskempi ja varmasti saa useamman ihmisen kiinnittämään tähän huomiota.

Suosittelen paikan ylläpitoa vaihtamaan salasanan ja ilmoittamaan sen jossain muualla kuin chatissa.

Kannattaa myös olla iloinen, että salasanaa joko eivät muut ole nähnyt, kukaan ei ole kiinnittänyt siihen huomiota tai sitten kukaan ei ole kertonut löytäneensä salasanaa ja että minä nyt tästä kerron teille XD

Toivon, että kukaan ei vihaa minua tällaisen asian takia, mutta joku olisi oikeasti voinut kaapata sivut vaihtamalla paikan salasanan ja tähän sivustoon liitetyn sähköpostiosoitteen omakseen.

Kiittäkäämme siis Usvaa, joka häipyy nyt paikalta ja jää innolla katsomaan sivusta, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan :]

(Ja vielän kerran sanon, että tarkoitukseni ei missään vaiheessa ollut siis kaapata sivuja tai mitään muutakaan. Muistutan vain, miten tärkeää on kertoa sivujen salasana paikassa, josta sitä ei muut näe(kaikkien nähtävä chat ei ole sille hyvä paikka :'3))


 - Usva | Kommentit (2)Kommentoi Ensimmäinen kunnon blogipostaus!
03.11.2016 17:22 | Ulpukka

Siitä onnittelut tietysti minulle. Ehei, Bloody on ollut ihanana auttavana kätenä ja Kuumakalle auttanut teksteissä, mutta Liittyminen - osio ei ole siltikään vielä auki. Joo, Bonus, Nirvana ja Kuumakalle ovat laittaneet hakemuksensa, ja jopa minä, koska sekosin kaikista viesteistä ja ajattelin että "Kaipa se nyt käy", mutta kun Bloody pääsi parin päivän jälkeen vihdosta viimein chattiin ja me puhuttiin asiat läpi. Kerroin, että olin käskenyt Nirvanaa ja Bonusta, etteivät he laittaisi hakemuksia ihan vielä, (koska tunnen Kuumiksen, Nirvanan ja Bonuksen IRL) mutta hehän laittoivat. Sen takia homma sekosi ja jotenkin ihmeellisesti Bloodyn kirjoittamat nimet Koralliklaaniin hävisivät mysteerisesti (oikeasti, minä en edes ollut missään vaiheessa nähnyt kirjoitettuja Koralliklaanilaisten tietoja) mutta nyt homma on järjestyksessä ja kaikki kunnossa. Yritän olla mahdollisimman akti, koska tällä viikolla Bloodyllä on vähän kiireitä (?). Yritän avata Liittymisen viimeistään ylihuomenna. Olen hyvin pahoillani sekaannuksesta! 


 - Ulpukka | Kommentoi Testi=testi
30.10.2016 14:08 | Ulpukka (Ei vielä YP)

Moi mitä kuuluu kukkuluuruu hilipili halapala oukkelis doukkelis loukkelis


 - Ulpukka (Ei vielä YP) | Kommentit (1)Kommentoi


©2019 Seacats - suntuubi.com